Изработка на онлайн магазин

Luxor Web Design

Ние създаваме дигиталното лице на вашия бизнес…

изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Ние създаваме дигиталното лице на вашия бизнес…

Нужен ли ми е онлайн магазин?

В днешно време все по-малко хора предпочитат да посещават търговки центрове и магазини, в търсене на желаните продукти и услуги. За това на помощ идва електронната търговия, когато позволява да си набавим всичко от което имаме нужда, само с няколко клика от всяко място и по всяко време.

Основни предимства за вашия онлайн бизнес:

  • Спестява разходи
  • Премахва географските бариери
  • Реклама на достъпни цени
  • Работи по всяко време на денонощието
Повече клиенти
95%
Ръст на приходите
100%
Разпознаваемост на бранда
85%

Промо пакети

Базов пакет

Бизнес пакет

Универсален пакет

Етапи за изработка на онлайн магазин

01.

Консултация относно проекта

Преди да пристъпим към изработването на онлайн магазин, заедно ще обсъдим от какво се нуждае вашия бизнес и ще отговорим на всички ваши въпроси.

02.

Избор на домейн

Домейнът е името на вашия онлайн магазин чрез което клиенти ще ви намират в интернет пространството. Най-добрия вариант е домейнът да съвпада с името на вашата фирма или търговска марка.

03.

Събиране и систематизиране на информация за магазина

Преди да пристъпим към изпълнението, трябва да съберете необходимата информация (снимки/продукти/услуги и др.), която искате да е видима във вашия сайт.

04.

Договор за изпълнение

След като сме преминали през горните етапи, следва предоставяне на оферта и подписване на договор за изпълнение със съответните срокове.

05.

Изработка на онлайн магазин

Заедно изграждаме цялостната визия на сайта, като избираме цветове, лого, шрифт, банери, функционалности, продукти и др. Резултатът трябва да е добре изглеждащ и интуитивен сайт, отговарящ на нуждите на клиента.

06.

Публикуване на магазина онлайн

Финалната стъпка е публикуването на магазина в онлайн пространството, като подбираме подходящи ключови думи и създаваме линкове към социалните мрежи.

Често задавани въпроси

Можете да ни изпратите запитване чрез формата в страницата Контакти или да се свържете с нас на телефон +359 893 667 490

Това е строго индивидуално и зависи от дизайна, функционалностите и броя артикули заявени от клиента. Времевия интервал може да варира между няколко дни и повече от месец. При предоставяне на офертата, се посочва и краен срок на изпълнение.

Да, трябва да имате регистрирана фирма.

В случай, че искате да популяризирате магазина и да привлечете нови клиенти е задължително той да бъде рекламиран.