Изработка на уеб сайт

Ние създаваме дигиталното лице на вашия бизнес…

Изработка на уеб сайт

Luxor Web Design

Ние създаваме дигиталното лице на вашия бизнес…

изработка уеб сайт

Защо ми е нужен уеб сайт?

Ще споделим с вас няколко ползи от изработването на уеб сайт за вашия бизнес.

Уеб сайта прави бизнеса ви да изглежда професионален

84% от клиентите се доверяват повече на компании, които имат уеб сайт, отколкото на тези които са създали единствено профили в социалните мрежи. Също така, уеб сайта е място където може да споделите вашите лицензи, сертификати, награди и др.

Привличате повече клиенти от Google

Всеки бизнес се радва на повече нови клиенти. Това може да се
постигне, като направите уеб сайта си забележим в Google, като се
класирате на добри начални позиции при търсене.

Може да покажете най-добрите си отзиви и препоръки

Показването на мнения и препоръки на доволни клиенти на видно място в уеб сайта е чудесен начин да повишите рейтинга на вашия бизнес.

Може да покажете на света своите продукти или услуги

Чрез систематизирана информация и добър снимков материал, може да информирате клиенти от всяка една точка на земята за своя бизнес.

Сайта помага на повече хора да се свържат с вас

Уеб сайтовете са новите визитни картички, всеки които се интересува от вашия бизнес, може за секунди, с няколко клика да намери вашите контакти.

Уеб сайта помага на клиентите да намират физическото ви местоположение по-лесно

Добре изградените уеб сайтовете позволяват интеграция на Google Maps, като по този начин помагате на клиентите си бързо и лесно да открият вашия бизнес.

Промо пакети

Базов пакет

Бизнес пакет

Универсален пакет

Етапи за изработка на уеб сайт

01.

Консултация относно проекта

Преди да пристъпим към изработването на сайт, заедно ще обсъдим от какво се нуждае вашия бизнес и ще отговорим на всички ваши въпроси.

02.

Избор на домейн

Домейнът е името на вашия уеб сайт, чрез което клиенти ще ви намират в интернет пространството. Най-добрия вариант е домейнът да съвпада с името на вашата фирма или търговска марка.

03.

Събиране и систематизиране на информация за сайта

Преди да пристъпим към изпълнението, трябва да съберете необходимата информация, която искате да е видима във вашия сайт.

04.

Договор за изпълнение

След като сме преминали през горните етапи, следва предоставяне на оферта и подписване на договор за изпълнение със съответните срокове.

05.

Изработка на уеб сайт

Заедно изграждаме цялостната визия на сайта, като избираме цветове, лого, шрифт, банери, функционалности и др. Резултатът трябва да е добре изглеждащ и интуитивен сайт, отговарящ на вашите нужди.

06.

Публикуване на сайта онлайн

Финалната стъпка е публикуването на сайта в онлайн пространството, като подбираме подходящи ключови думи и създаваме линкове към социалните мрежи.

Често задавани въпроси

Можете да ни изпратите запитване чрез формата в страницата Контакти или да се свържете с нас на телефон +359 893 667 490

Това е строго индивидуално и зависи от дизайна и функционалностите заявени от клиента. Времевия интервал може да варира между няколко дни и повече от месец. При предоставяне на офертата, се посочва и краен срок на изпълнение.

Изяло зависи от вашите изисквания. След консултация с нас, ще ви бъде предоставена индивидуална оферта.

В случай, че искате да популяризирате сайта си и да привлечете нови клиенти е задължително той да бъде рекламиран.

След изтичане на периода на първоначалния абонамент е нужно той да бъде подновен, той като в противен случай сайта спира да бъде активен.