Услуги

Luxor Web Design

Ние създаваме дигиталното лице на вашия бизнес…

Нашите услуги

01.

Изработка на уеб сайт

Уеб сайтовете са новите визитни картички, всеки които се интересува от вашия бизнес, може за секунди, с няколко клика да намери информация за предлаганите от вас продукти или услуги.                                                      

02.

Изработка на онлайн магазин

В днешно време онлайн пазаруването става все по-популярно. Спестява време и средства, при това без да се налага купувачът да напуска дома или офиса. От друга страна, търговците могат да предлагат стоката си  24/7.

03.

Дигитален маркетинг

Дигиталният маркетинг е най-добрият, бърз и ефикасен начин да достигнем до точните потребители, на точното място и в точното време. Google предлага набор от инструменти и услуги, които правят рекламата строго насочена към търсената група потребители.

04.

Поддръжка на сайтове

Както всяко нещо, така и сайтовете имат нужда от поддръжка. Когато един сайт е поддържан и оптимизиран той достига повече потребители и се позиционира по-добре в онлайн търсачките.                                             

Ние не правим просто сайтове, ние правим сайтове, които продават...

Нашият фокус

01.

Визия

Добрата визия е първото нещо, което може да накара един потребител да се задържи във вашия уеб сайт и да насочи вниманието си към неговото съдържание.

02.

Съдържание

Перфектният уеб сайт има две неща – добър дизайн и добро съдържание. Използвайки подходящ език можем да привлечем повече посетители, които да превърнем в наши клиенти.

03.

Мобилна версия

В днешно време все повече хора използват мобилни телефони и устройства. Поради тази причина задължителен компонент при създаването на уеб сайт е направата на респонсивни страници, които да се приспособяват към различен размер екрани.

04.

Иновативност

Тенденциите в уеб индустрията се променят постоянно. Ние следим непрекъснато модерните уеб решения, като се стараем да ги обвържем с вашия бизнес.

05.

Интуитивност

Колкото по-бързо дадем на потребителя точната информация от която има нужда и колкото по-добре организирана е тя, толкова по-голяма е вероятността да го задържим в нашия сайт.

06.

Използваемосст

Взаимодействието на потребителя с уеб сайта е изключително важно, тъй като по това се определя качеството на един сайт. То зависи от навигацията, структурата, дизайна и липсата на технически грешки.

Какво казват клиентите за нас

“Изключително съм доволна от доброто отношение, разбирането и професионализма. Получихме отговор на всички въпроси и взеха под внимание всички наши изисквания. Препоръчвам.”

Виолета П.

“Коректни, обясняват всичко и дават много идеи, като всичко се изпълнява в срок. Доволен съм от крайния резултат.”

Михаил к.

"Удовлетворихте моите очаквания за модерен и добре организиран онлайн магазин... Благодаря!"

Тодор с.

"Всяко нещо се изпипва до последен детайл. Направиха добре изглеждаща десктоп и мобилна верния с всички посочени от нас функционалности. Голямо благодаря."

Селин а.